• Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn
Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn - spreekuur

Spreekuur – dit najaar iedere woensdagmiddag in Vleuten

Ben je nog aan het overwegen of begeleiding voor jouw kind nodig is? Weet je niet waar je goed aan doet? Kom naar het spreekuur om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mij, de praktijk en mijn werkwijze.

Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn

Individuele begeleiding / kindercoaching

Ik bied individuele begeleiding aan kinderen in de vorm van een 1-op-1 coachingstraject. Door individueel te werken kan heel gericht aan de vraag en het doel van het kind gewerkt worden. Ook kan ik zo precies aansluiten bij wat er op dat moment speelt en nodig is. Ieder kind is anders waardoor een coachingstraject altijd maatwerk is.

Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn

Kindertraining Vertrouw op jezelf!

Naast 1-op-1 begeleiding verzorg ik ook een groepstraining, in samenwerking met Rachel Hoeks, Orthopedagoog en Kindercoach. Deze training is gericht op het vergroten van zelfvertrouwen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. In meerdere bijeenkomsten leren de kinderen van en met elkaar om op een positieve manier naar zichzelf te kijken.

Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn

Kinderworkshops

Diverse keren per jaar worden kinderworkshops georganiseerd. Deze workshops zijn gezellig en laagdrempelig. De onderwerpen kunnen verschillen, maar het doel is altijd bijdragen aan een positief zelfbeeld.

Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn - Advies- of klankbordgesprek

Lezing: De kracht en kwaliteiten van gevoelige, introverte kinderen – thuis en in de klas

Voor ouders en professionals, zoals leerkrachten en pedagogisch medewerkers, geef ik lezingen over gevoelige, introverte kinderen. In een huiselijke setting word je in 1,5 uur geïnformeerd over de kracht en kwaliteiten van deze kinderen.

Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn - Aandacht- of klankbordgesprek

Aandacht- of klankbordgesprek

Ben je (nog) niet op zoek naar begeleiding voor je kind, maar heb jij als ouder behoefte aan een klankbord of wil je gewoon een keertje sparren? Ook dat is mogelijk. Vaak kun je met één (of enkele) verhelderende gesprek(ken) thuis al meer rust creëren.