Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn
Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn
Coaching Het Zand - Utrecht - Leidsche Rijn

Kinderworkshops

Diverse keren per jaar worden kinderworkshops georganiseerd. Deze workshops zijn gezellig en laagdrempelig. De onderwerpen kunnen verschillen, maar het doel is altijd bijdragen aan een positief zelfbeeld.

Er zijn twee workshops. In de een wordt er een complimentendoosje gemaakt en in de ander gaan de kinderen op ontdekkingstocht naar hun kwaliteiten. Creativiteit, gezelligheid en positiviteit staan voorop. De workshops zijn ook heel geschikt om samen met een vriend(innet)je, broer of zus te doen.

Complimentendoosje maken

In deze workshop gaan we ons al knutselend afvragen wat een compliment eigenlijk is. Hoe voelt het om een compliment te krijgen of te geven? Hoe reageer jij op een compliment? Is dit bij ieder compliment hetzelfde? En geef jij jezelf weleens een complimentje?

Schatgraverskaartspel

In deze workshop gaan kinderen hun kwaliteiten ontdekken door het spelen van Schatgravers. Dit kaartspel bestaat uit allerlei opdrachten, waardoor kinderen spelenderwijs kwaliteiten van zichzelf ontdekken. De net ontdekte kwaliteit-schatten kunnen hierna mooi worden vormgegeven op een certificaat.

Werkwijze

De groep is klein (max. 4 kinderen), waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur per e-mail. De workshops kunnen op verzoek plaatsvinden (min. 2 kinderen) en zijn ook leuk om als gezin te doen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Duur en kosten

1,5 uur | € 15,= per deelnemer per workshop, incl. 21% BTW, materiaal, wat lekkers en iets te drinken

Data Schatgravers 

  • Op verzoek

Data Complimentendoosje

  • Op verzoek

IEDER KIND HEEFT TALENTEN, ZE PAKKEN DEZE KADOOTJES ALLEEN OP VERSCHILLENDE TIJDSTIPPEN UIT